Keresztyén ember és a család

Egy 3 alkalmas sorozatot szervezünk a keresztyén ember és a család témakörében meghívott előadókkal. Az első alkalom a márciusi Zákeus körön volt.

A második alkalmat Mácsodi Ferenc református lelkész, családterapeuta, mentálhigiénés szakember, férj és édesapa tartja. Előadásának címe: A család és a párkapcsolat. Az alkalom április 14-én lesz.

Végül Evan Parksot hívtuk meg – a helyi baptista gyülekezetbe jár – aki: Mitől lehet boldog a család. A nagycsalád. A családi egység. A keresztyén család. – témakörében tart előadást egy Családi Nap keretében április 22-én.

Erre a napra egyéb programokkal is szeretnénk fölkészülni (istentisztelet után közös ebéd, Fébé fajátékai, kézműveskedés, ugrálóvár, stb.)

A Családi Nap keretében megrendezzük a „Szekrényalja” akciót.

Mit is jelent ez? Kedves Testvérem! Itt van a tavasz és bizonyára Te is elraktad már a téli bundákat/kabátokat és elővetted a tavaszi ruhákat a szekrényből. Ilyenkor rájön az ember, hogy mennyi felesleges, kinőtt, „kapott, de nem használt”, „senkire sem jó” ruha lapul a szekrénye alján. Ellenben szívesen látnál új ruhadarabokat készletben, de nem szeretnél ezért sok pénzt kiadni? Gyere el és hozd magaddal a jó állapotú, nem szakadt, tiszta, feleslegessé vált ruháidat. Ruháért-ruhát alapon válogass magadnak való darabokat a „Szekrényalja” akción! Aki nem hoz ruhát, annak is lehetősége van ruhát vinni jelképes összegért. Minden korosztály ruháit szeretettel várjuk. A nap végén megmaradt holmikat rászorulóknak visszük el!

Comments are closed.