Nyári családos tábor_2021!

Kedves Táborozók!

Mivel igen közel van már a bonyhádi nyári táborunk időpontja, ezért szeretnénk előzetesen néhány fontos információt megosztani.

1) A tábor 2021.07.04-én vasárnap kezdődik. Kérünk mindenkit, aki ezen a napon érkezik, hogy lehetőleg 17.00 óráig érkezzen meg, hogy a szállást el tudja foglalni, ui. 18.00 órakor vacsora, majd 19.00 órakor áhítat kezdődik.

2) Az érkezéskor a kollégium portáján ismertetik a szobaszámot. Mivel nagyon sokan leszünk, ezért mindenkit kérünk, hogy a neki kiosztott szobába költözzön be, s ha bármi gond merülne fel (eddig nem volt ilyen), akkor majd utólag próbálunk módosítani.

3) NAGYON FONTOS, HOGY A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT SENKI NE HAGYJA OTTHON!!! Valamennyi program helyszínén kérik az igazolványt a jelenlegi állás szerint. (Ez természetesen addig még változhat.)

4)   Csatoljuk levelünkhöz a SZÜLŐI NYILATKOZATOT, amit minden 18 év alatti gyermekre, fiatalra vonatkozóan ki kell tölteni a szülőnek, és alá kell írnia!!!! A gyermek ezt hozza magával a táborba, ott össze kell szednünk! Enélkül nem vehet részt a táborban.

5) Kérünk mindenkit, hogy 1-2 MASZKOT tegyen be a csomagba, mert egyelőre még kell a zárt helyeken! (Lehet, hogy ez a rendelkezés addigra megváltozik, de nem nagy súly, inkább legyen a fiataloknál.)

6) Az utazási segítséget kérő táborozók felé jelezzük, hogy a hét folyamán megtörténik az elhelyezésük, és erről értesíteni fogjuk őket.

7) Javasoljuk, hogy a gyermekek hozzanak magukkal napvédő krémet, kalapot (tekintettel az időjárásra), ill. feltétlenül szúnyog és kullancsriasztót, ui. teszünk majd erdei kirándulásokat is.

8) Ágyneműt kapunk, csak az hozzon magával, aki ragaszkodik a saját ágyneműhöz.

9) A kollégium emeleti szintjein vannak teakonyhák hűtővel és mikroval.

10) A szülő nélkül utazó gyermekek hozzák magukkal a szokásos igazolványokat (személyi, diák stb.)

További információkkal a hét folyamán jelentkezünk. Jó készülődést kívánunk! Táborszervezők


SZÜLŐI NYILATKOZAT: Nyilatkozat_gyermek

Comments are closed.