Tudnivalók a 2011. évi nyári táborral kapcsolatban

A 2011. évi balatonszárszói nyári táborral kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni a Testvéreket.

A tábor témája: Márk 10, 17-27. Jézus beszélgetése a gazdag ifjúval

A nyári tábor helyszíne: 8624 Balatonszárszó, József Attila u. 43. (www.kidkft.hu)

A táborba 2011. augusztus 1-én (hétfőn), legkésőbb 16.30 órára érkezzünk meg. (A szállást du. 14.00 órától kezdődően foglalhatjuk el). Közvetlenül utána, egy általános tájékoztatás kezdődik (program, csoportbeosztások, házirend stb.), ezt követően vacsorázunk, utána pedig kezdődik az esti áhítat, a Tábori program szerint.

Az első étkezés: vacsora hétfő este. Az utolsó étkezés pedig ebéd, vasárnap.

Ágyneműt a szálláshely biztosít. Bár itt nem tudjuk milyen a helyzet, de az előző évek tapasztalatából kiindulva (részben elhasznált, szakadt ágyneműk) mindenkire rábízzuk a döntést, hogy hoz-e magával ágyneműt.

Figyelem! A kisgyermekesek mindenképpen hozzanak magukkal babaágyat, mert az nincs a táborban!

Horváth Csaba testvérünk kisteherautóval megy a táborba, leszállítja a közösség számára szükséges eszközöket (sátor, hangfalak, stb.), és azokat a nagy csomagokat is, amelyeket július 31-én, vasárnap az Istentisztelet után berakunk a gyülekezeti házba. Ezt különösen a vonattal utazóknak ajánljuk figyelmébe!

Kérjük azokat a Testvéreket, (különös tekintettel a táborba szülő nélkül utazó, még nem nagykorú fiatalokra), akik a többiekkel együtt, vonattal tervezik az utazást Balatonszárszóra, jelezzék ezt Pinkóczy Lászlónénak (+36 20 824 30 94) legkésőbb július 24-ig!

KÉRJÜK SZÉPEN, HOGY AKINEK MÉG NEM RENDEZTE A RÉSZVÉTELI DÍJAT, AZ MINÉL ELŐBB TEGYE MEG! Lehet készpénzben fizetni Pinkóczy Lászlónénál, vagy csekkel ill. utalással az Erős Várunk Alapítvány számlájára (11742173-20144683). Üdülési csekket a szálláshely elfogad.

Comments are closed.