Nyári táboraink

TUDNIVALÓK A NYÁRI TÁBORRÓL: tudnivalók és táborprogram

Szeretettel hívogatjuk a Testvéreket a Budaörsi Evangélikus Gyülekezet által idén is megszervezésre kerülő

NYÁRI GYÜLEKEZETI TÁBORBA

ahol idősek és fiatalok, teljes családok és egyedülállók egy közösséget alkotva, szép természeti környezetben értékes hetet tölthetünk el Isten igéjének tanulmányozásával, sok-sok énekléssel, vidám programokkal és kirándulással. (46.298293,18.525091)

A tábor időpontja: 2012. július 22-28. (vasárnap délutántól -szombat ebéddel bezárólag)

A tábor helyszíne: Bonyhád, Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium (7150 Bonyhád, Kossuth Lajos u. 4.)

Elhelyezés: 2-3-4-5 ágyas szobákban. A szálláshelyek egy részéhez közös fürdőszoba/WC tartozik, másik részénél a szobák ikerszobák, amelyekhez egy-egy fürdőszoba tartozik.

Ellátás: napi háromszori étkezés

A tábor részvételi díja: 21 000 Ft/fő. Három év alatti gyermekek esetében a részvételi díj: 12.000,- Ft/fő, két év alatt a részvétel ingyenes.

Jelentkezési határidő: 2012. július 8. Jelentkezni a lelkészi hivatalban vagy a +36 20 824 3094-es mobilszámon lehet Pinkóczy Lászlóné hivatalvezetőnél. A jelentkezéskor személyenként 5 000  Ft előleget kérünk befizetni!!!

Üdülési csekket a kollégium nem fogadhat el, ezért a részvételi díjat készpénzben vagy utalással kérjük kiegyenlíteni. A TÁBOR MEGKEZDÉSE ELŐTT KÉRJÜK BEFIZETNI A TELJES RÉSZVÉTELI DÍJAT, A HELYSZÍNEN NEM TUDUNK PÉNZT ELFOGADNI.


Így hívogatjuk szeretettel a 14-18 év közötti, angolul tanuló fiatalokat a Budaörsi Evangélikus Egyházközség által idén is megszervezésre kerülő

Angol Nyelvű Bibliaismereti Táborba

Szeretnéd, ha Anglia egy hétre eljönne hozzád? Tetszik az angol kiejtés? És a humoruk? Szeretnéd betegre nevetni magadat, eszméletlen jókat játszani és közben az angoltudásodat észrevétlenül fölfejleszteni? Talán hamarosan nyelvvizsga előtt állsz? Akkor neked szól ez a tábor! Az iszonyú jó hangulatú táborban iszonyú jó a hangulat! Kérdezzétek csak meg azokat, akik már voltak ilyenben, sőt, később még vezetőként, segítőként vissza is mentek! Az alkalmakat Angliából érkező fiatal pedagógusok, önkéntes segítők tartják, angol nyelven. És higgyétek el, tök jól beszélnek angolul. Van, aki magyarul is…

A tábor időpontja: 2012. július 16-21. (hétfőtől -szombatig)

A tábor helyszíne: KIE Gyermek és Ifjúsági Képzési és Konferencia Központ (Balatongyörök, Petőfi u. 1.)

Elhelyezés: kőházban, többágyas szobákban

Ellátás: napi háromszori étkezés

A tábor részvételi díja: 26 500 Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2012. július 8. Jelentkezni lehet személyesen a lelkészi hivatalban vagy a +36 20 824 3094-es mobilszámon Pinkóczy Lászlóné hivatalvezetőnél. A jelentkezéskor személyenként 5 000 Ft előleget kérünk befizetni!

Comments are closed.