Online Perselypénz

Kedves Gyülekezet!

Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert „a jókedvű adakozót szereti Isten” 2Korinthus 9,7

Kérésetekre, a járvány miatt ellehetetlenült perselypénz helyett az alábbi lehetőségek nyílnak a gyülekezet fenntartásának biztosítására:

  1. Átutalás bankszámlánkra. Ha van rá lehetőség, a rendszeres átutalás jobb, mert kiszámíthatóvá teszi a bevételeket. Preferált adakozási mód.
    OTP Bank 11742173-20135575 -00000000
  2. Az alábbi linkre kattintva a bankkártya segítségével bankkártyás, online adakozásra van lehetőség: Adakozás

Kérjük a bankkártyás adakozásnál a testvéreket, hogy amennyiben tehetik, az eredetileg szánt összegnél 100 forinttal többet adakozzanak, a tranzakciós költségek fedezésére. Így kapjuk meg az eredetileg szánt adományt.

A bankkártyás online adakozás a PayPal biztonságos rendszerén keresztül történik. PayPal fiók nem szükséges a használatához. A gyülekezetünk nem kerül a kártyaadatok birtokába. A PayPal rendszere miatt a szokásosnál bővebb adatokat szükséges megadni az adományozó személyének azonosításához. A bankkártyás adakozás során a beírt adomány összegén felül egyéb díj nem kerül levonásra, felszámításra. Az adomány a számlakivonaton “PAYPAL *BUDAORSI EV” megjegyzéssel fog megjelenni.