Családos Tábor 2024 – tudnivalók

Kedves Táborozók!

Ugye nagyon várjátok már a nyári táborunkat? (2024. július 7-13.) Szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, olvassátok végig figyelmesen!

Helyszín: Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium, 7150 Bonyhád, Kossuth Lajos utca 4.

Utazás: egyéni. Ha valakinek segítségre van szüksége az utazásban, kérjük minél előbb jelezze! budaors@lutheran.hu Továbbá kérjük szépen azt is, hogy jelentkezzen lelkész úrnál az, aki segíteni tud a fiatalok szállításában.

Részvételi díj: A részvételi díjat az online jelentkezési felület mindenkinek egyénileg megadta. Ha valaki esetleg nem jegyezte meg, vagy bizonytalan abban, hogy mekkora összeget kell utalnia, keresse a budaörsi hivatalt (+3620 824 30 94).

A részvételi díj tartalmazza a szállás és étkezés költségeit, valamint a felmerülő programköltségeket, DE nem tartalmazza az utazás költségét.

A részvételi díjat kérjük az ERŐS VÁRUNK ALAPÍTVÁNY számlájára befizetni a tábor megkezdése előtt (07.06-ig) Számlaszám: 11742173-20144683

Érkezés: Kérünk minden táborozót, aki a táborozást a vasárnapi napon megkezdi, hogy július 7-én vasárnap 17.30 óráig érkezzen meg a tábor helyszínére, és foglalja el a szobáját. A kollégium délután 4 órától vár bennünket. A kollégium portáján a portás előre megkapja a szobabeosztást, és annak alapján fogja megadni az érkezőknek a szobaszámot. 18.00 órától vacsora vár bennünket, majd esti áhítat, ismerkedés, és a tábor szabályainak ill. programjának ismertetése következik.

Étkezés: A kollégium napi háromszori étkezés biztosít (igény szerint) a kollégiumi étkezőben. A különböző érzékenységekről, problémákról a konyhát előzetesen tájékoztattuk, de a helyszínen szólni kell, és jelezni a konyhások felé, hogy ki mire érzékeny, milyen jellegű speciális ételt kér.

Az első étkezésünk július 7-én (vasárnap) 18.00 órakor a vacsora. Utolsó étkezésünk 07.13-án (szombaton) az ebéd. Természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik a megfelelő étkezést kérték.

Szállás: A csoport alapvetően a kollégium felújított szárnyában lesz elhelyezve, öt- ill. hatágyas saját zuhanyzós szobákban, ahogy ezt ismeritek is. Amint már jeleztük, az elhelyezésről mindenki a kollégium portáján tájékozódhat. A kollégium előre megkapja a szobalistát. Kérjük, hogy mindenki a kijelölt szobát foglalja el, még akkor is, ha ezen később változtatni szeretne. Igyekeztünk a barátokat, ismerősöket egy szobába elhelyezni, az előzetes kéréseknek megfelelően.

Az ÁNTSZ előírása szerint minden 18 év alatti táborozónak nyilatkozattal kell igazolnia egészségi állapotát. Ezt a nyilatkozatot a szülő tölti ki és írja alá. Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozatot minden érintett hozza magával. A szülő nélkül érkező gyermekek különösen ügyeljenek erre. A nyilatkozat dátuma nem lehet korábbi, mint július 5. A nyilatkozatokat az első napon összegyűjtjük. A táborban való részvétel csak érvényes egészségügyi nyilatkozattal lehetséges.

Mit hozzunk magunkkal?

  • Biblia
  • írószer, füzet
  • megfelelő sportruházat túrázáshoz
  • fürdőruha strandoláshoz
  • kitöltött szülői nyilatkozat
  • kézfertőtlenítő
  • konfirmandusoknak még: Útmutató, Konfis Füzetecske, Kis Káté, saját füzetük.

Ágyneműt a kollégium biztosít.

KISGYERMEKES SZÜLŐK!

  • NINCS a kollégiumban babaágy, ágyrács és etetőszék!!! Ezeket hozni kell a családoknak!!
  • VAN viszont szintenként teakonyha hűtővel és mikróval (kivéve 3. emelet)!!

Nagy szeretettel várunk mindenkit, imádkozzatok a áldásért, a tábor egységéért, örömért az Úrban!

Endreffy Géza